0742 220 325 / 0733 626 222

Termeni si conditii........

 

1.Informatii despre magazinul online

Magazinul online Smartinterior.ro este proprietatea firmei S.C.SMART INTERIOR DESIGN S.R.L., cu sediul in Str.Campia libertatii, nr.9, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/18667/2005, CUI RO 18106994, IBAN: RO48 INGB 0000 9999 0223 7837(Cont RON), BANCA ING BANK, Adresa email: office@smartinterior.ro, numit pe parcursul acestor "Termeni si Conditii" smartinterior.ro

Smartinterior.ro este un magazin online, iar folosirea site-ului se refera la vanzarea prin intermediul internetului a produselor si serviciilor din domeniul mobilierului. Sectiunea "Termeni si Conditii" contin dispozitii obligatorii fiecarui utilizator inregistrat sau neinregistrat al magazinului online Smartinterior.ro. Inainte de cumpararea de produse si plasarea unei comenzi de pe magazinul online smartinterior.ro va trebui sa fiti de acord cu Conditiile generale de vanzare ale Smartinterior.ro.

 

2.Schimbari ale magazinului online

Smartinterior.ro isi rezerva dreptul de a sterge, modifica, adauga sau suspenda in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, Smartinterior.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la intregul sau la o parte a continutului al site-ului.

 

3.Proprietatea intelectuala

S.C SMART INTERIOR DESIGN S.R.L., autorizeaza vizualizarea si descarcarea de copii ale materialelor de pe Smartinterior.ro doar in scopuri personale, nu pentru uz comercial. S.C SMART INTERIOR DESIGN S.R.L., acorda dreptul de a utiliza acest magazin online si de a trimite catre acesta mesaje, date sau informatii. Utilizatorii site-ului pot trimite comentarii, sugestii, observatii sau idei, prin oricare din metodele puse la dispozitie atat timp cat continutul acestora nu este ilegal, amenintator sau defaimator la adresa S.C SMART INTERIOR DESIGN S.R.L. sau a unei terte parti. Este interzisa trimiterea catre S.C SMART INTERIOR DESIGN S.R.L. sau Smartinterior.ro a mesajelor care contin virusi, scrisori in lant, derularea de campanii politice sau publicitare, sau orice alta forma de spam. Continutul magazinul online Smartinterior.ro, nu poate fi reprodus, copiat, duplicat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al S.C SMART INTERIOR DESIGN S.R.L..

Daca aveti intrebari in legatura cu drepturile de autor, va rugam sa ne contactati la: office@smartinterior.ro.

 

4.Inregistrare, parole, drepturi si responsabilitati ale clientilor

Utilizatorul acestui site are dreptul la informare si corectitudine iar personalul ce deserveste acest magazin online va face tot posibilul sa faciliteze comunicarea cu dumneavoastra. Informatiile publicate pe acest magazin online au caracter informativ. Statutul de membru al acestui magazin online este la libera alegere, asadar odata inregistrat aveti dreptul de a solicita renuntarea la acest statut si stergerea din sistem a tuturor informatiilor care va privesc. Pentru a putea deveni membru smartinterior.ro va obligati sa completati formularul de inregistrare prin oferirea unor date adevarate, complete si exacte. Va obligati sa mentineti si sa innoiti datele de inregistrare atunci cand situatia o cere. In cazul in care informatiile oferite de catre dumneavostra nu sunt conforme cu realitatea sau sunt incomplete, Smartinterior.ro are dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra de pe magazinul online Smartinterior.ro si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a magazinului online Smartinterior.ro. Dumneavostra sunteti raspunzator de pastrarea confidentialitatii datelor de acces ale contului dumneavoastra si de utilizarea propriului cont, indiferent daca autentificarea se face sau nu cu voia dumneavostra. Datele dumneavostra personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui magazin online. Smartinterior.ro nu este raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala cauzata de nerespectarea de catre dumneavostra a acestei prevederi. Pentru a putea plasa comenzi online, datele din formularul de Facturare si Livrare trebuie sa fie corecte, complete si verificabile, In cazul in care nu se respecta aceste conditii exista posibilitatea respingerii comenzii. Facturarea nu se poate face decat catre o persoana fizica sau juridica.

 

5. Dispute si conflicte

Orice tentativa de accces neautorizat la magazinul online si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvata pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acesta nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti. Termenii si Conditiile se supun legislatiei romanesti. In caz de litigiu, se va incerca initial o rezolvare pe cale amiabila. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere pe cale amiabila va fi considerata competenta instantei romanesti.

Daca aveti probleme legate de comanda, ce nu pot fi rezolvate prin email sau cu consilierul de vanzari, puteti sa ne contactati telefonic la: 0740.085.479- Radu Madalin (director general).

 

6. Plata si livrarea produselor

 

Toate preturile includ T.V.A.

 

Preturile si stocul produselor sunt actualizate saptamanal.

Pentru produsele care se aduc pe baza de comanda se solicita un avans de cel minim 30% din valoarea produsului.

 

Pentru plata produselor comandate prin intermediul magazinului online Smartinterior.ro puteti opta pentru mai multe variante:

1. Plata se poate realiza la livrarea produselor, in Bucuresti numerar direct la personalul Smart Interior Design, iar in alte localitati ramburs la curier;

2. Plata se poate realiza la livrarea produselor in Bucuresti si cu card bancar, prin ajutorul unui POS mobil de la Garanti Bank;

3. Plata se poate realiza online, prin card bancar, caz in care veti fi redirectionati catre pagina MobilePay pentru introducerea datelor bancare si efectuarea platii;

4. Plata se poate realiza prin ordin de plata, dupa primirea confirmarii de comanda trebuie sa efectuati plata prin intermediul Internet Banking sau cu OP direct la banca dumneavoastra.

 

Livrarea produselor se realizeaaza in Bucuresti de catre operatorii Smart Interior Design, pana in resedinta dumneavostra, iar in alte localitati prin intermediul unei firme de curierat.

Livrarea produselor se realizeaza in termenul mentionat pentru fiecare produs in parte, de la confirmarea comenzii, exceptand zilele de sambata, duminica si sarbatorile legale. In cazul in care produsul comandat nu se afla pe stoc in momentul comenzii, veti fi anuntat de catre operatorii nostri in cat timp acesta va ajunge la dumneavoastra. Inainte de a plasa o comanda, verificati daca produsul se afla in stoc. Factura fiscala va fi trimisa impreuna cu produsul, dar si in format electronic (Legea 571/2003) pe adresa de email furnizata, nefiind necesara stampilarea sau semnarea acesteia, indiferent de cele doua cazuri.

 

7. Responsabilitati privind produsele

Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Smart Interior Design nu este responsabil pentru nelivrarea la timp a produselor, daca acest lucru tine de firma de curierat prin care au fost trimise. Orice reclamatie va fi adusa la cunostiinta Smart Interior Design in maxim 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca acesta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare. Cumparatorul trebuie sa faca receptia produsului la livrare si sa semneze ca acesta este conform comenzii.

Imaginile prezentate pe magazinul online sunt exemplificative, nuanta materialelor prezentate poate sa difere putin fata de realitate din cauza lunimii in momentul fotografierii, insa clientul va fii instiintat inainte de a i se trimite comanda fara acceptul acestuia catre furnizor. Caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate pe acest magazin online se pot modifica fara o notificare in prealabil. Valoarea maxima a obligatiilor Smart Interior Design fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de firma noastra de la respectivul client. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, Smart Interior Design isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

 

Comenzile care nu sunt confirmate telefonic vor fi anulate.

 

8. Returul Produselor

La Smartinterior.ro ai timp suficient sa te razgandesti in caz ca nu esti convins ca ai facut alegerea perfecta. Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor tale, poti returna produsul iar noi iti oferim 2 optiuni: fie iti returnam suma de bani, fie poti folosi banii proveniti din stornarea produsului pentru achitarea altui produs.

1. RETURNAREA PRODUSELOR SE SUPUNE URMATOAREI LEGI:
Ordonantei nr.130 din 31 august 2000 completata prin legea nr.51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr.130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta:

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului."

Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru al adresa de email office@smartinterior.ro. Numai cererile scrise se vor lua in considerare.
Cheltuielile de returnare si comisioanele bancare vor fi suportate de cumparator si se vor scadea din suma de returnat.
Produsul va fi returnat impreuna cu factura de achizitie si certificatul de garantie, toate in original.
Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul si accesoriile aferente.
Produsul se va returna prin prezenta personala la sediul Smartinterior.ro sau se va trimite prin curierat rapid, taxele de curierat fiind suportate de catre client. Returnarea unui produs nu se face prin curierii Smartinterior.ro
Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate.

2. NU SE POT RETURNA URMATOARELE CATEGORII DE PRODUSE:

Produse care prezinta modificari fizice. lovituri, ciobituri, zgarieturi, socuri, material zgariat, rupt sau taiar, etc.

Prin aceasta va informam ca ne dorim sa fim un magazin online, ceea ce inseamna ca majoritatea comenzilor ce nu sunt din Bucuresti sunt livrate prin curieri.
Conform ordonantei mai sus mentionate, politica de returnare a produselor in termen de 10 zile lucratoare SE APLICA NUMAI PERSOANELOR FIZICE SI NUMAI IN CAZUL PRODUSELOR LIVRATE PRIN CURIER, ADICA PRODUSELE LIVRATE LA CLIENT DE ECHIPA smartinterior.ro NU POT FI REFUZATE.


9. Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectii conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind acceasi cu un contract valabil incheiat.

Drepturile de autor asupra intregului continut apartin in totalitate S.C. Smart Interior Design S.R.L. si nu se pot folosi sau copia fara acordul scris al proprietarului.

Ne rezervam dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce au un comportament neadecvat sau un limbaj necijelat.

 

Cu drag,

Echipa SMART INTERIOR DESIGN