Birouri Operationale Ogi Y

Gama de birouri operationale Ogi Y este un sistem functional de birouri ce permite aranjarea acestora in moduri versatile.
Colectia de birouri operationale Ogi Y ofera un spatiu deschis si va permite sa realizati compozitii de culoare si texturi interesante de la blatul de lucru: MFC, la material textil la panourile despartitoare si metal, la structura biroului.
Gama Ogi Y ofera o varietate mare de forme si dimensiuni ce pot fi potrivite in functie de spatiul detinut.

Fiecare birou al gamei Ogi Y poate fi dotat cu dulapuri manageriale sau casetiere dotate cu sisteme de blocare cu cheie. Casetierele si etajere de depozitare pot fi cu sertare cu manere, sau cu sertare dotate cu sistemul de deschidere "self closing", sau cu usa cu tambur.
Blatul de lucru poate fi dotat cu o cutie media in interiorul caruia se gasesc treceri pentru cablu si un spatiu pentru prize multifunctionale.
Spatiile de lucru pot fi separate de panouri despartitoare, caracteristica lor fiind si izolarea acustica intre angajati, ce pot fi alese in culori vibrante in contrast cu blatul de lucru.

CARACTERISTICI TEHNICE:
Gama de birouri operationale Ogi Y este realizata dintr-o structura metalica vopsita in camp electrostatic, cu profil de 40x40mm.
Blatul de lucru este din MFC panouri melaminate grosime 28mm.

Gama de birouri operationale Ogi Y poate fi dotata cu panouri despartitoare de diferite marimi, rectangulare sau curbe. Panourile despartitoare pot fi intregral din MFC, sau pot avea o pernuta lipita din material textil, sau integral din meterial textil, acestea avand si rol acustic.

 

COST TRANSPORT:

Livrare gratuita in orice oras din Romania.

TERMEN DE LIVRARE:

-produsul se va livra in 4-6 saptamani.

Garantie produs: 2 ani.

Montaj Gratuit.