Cabina Telefonica Hex

Cabina Telefonică Acustică - Hex este incadrată in clasa de izolare fonică "A”. 

HEX este o cabină telefonică care raspunde in totalitate cerintelor actuale office fiind realizată de designer-ul Nikodem Szpunar - Studio Szpunar.

 

Descoperiți bucuria de a putea face un apel telefonic mai discret fără a pleca din birou sau a vă angaja colegii in propria convorbire telefonică.

Combinând designul rafinat și funcționalitatea uimitoare, sarcina lui HEX este de a face munca zilnică tuturor mai confortabilă și eficientă.

Cabina Telefonică HEX - este o soluție de mobilier creată pentru a face munca tuturor mai eficientă și o experianță plăcută. Cabina Telefonică HEX ajută să vă concentrați mai degrabă pe apelul dumneavoastră decât pe zgomotul exterior, ceea ce face convorbirea să nu fie o distragere a atenției colegilor.

Cabina Telefonică HEX poate fi agațată la diferite inaltimi, proces care poate fi realizat de o singură persoană. HEX este usor de montat și datorită soluției de atasare care include un sistem reglabil in spatele cabinei.

HEX oferă un top din MDF (negru sau alb) ce aduce un spațiu amplu pentru un laptop mic, smartphone-ul, tableta, caietul sau o ceașcă de cafea a utilizatorului. HEX este dotată cu un port USB dublu care permite simultan incărcarea a două dispozitive mobile in timp ce realizați convorbirea telefonică.

HEX garantează libertatea de a alege culori diferite atât pentru interior cât și pentru exteriorul standului. Pefecțiunea este in detalii, de aceea produsele HEX sunt realizate manual cu o atenție sporită la detalii.

 
CARACTERISTICI TEHNICE:

Cabina Telefonică HEX - este incadrată in clasa de izolare acustică ”A” cu un procent de până la 90% de absorție a zgomotelor de ambient. HEX este un produs eco-friendly pentru că nu se foloseste deloc in procesul de fabricație lipici și totodată este incadrat in "zero waist material”.

Produsul este realizat in interior din burete acustic, iar la exterior este un material cu proprietăți ridicate de absorție a sunetului - fetru (material sintetic) sau lână pură (cu propietati “fire proof”).

Cabina Telefonică HEX are ca dimensiuni 85 cm lățime, 95 cm inălțime și 57 cm adâncimea maximă. 
 
COST TRANSPORT:
Livrare gratuita in orice oras din Romania.
TERMEN DE LIVRARE:
-produsul se va livra in 4-6 saptamani.
Garantie produs: 2 ani.
Montaj Gratuit.