Panouri Acustice Stalactite Wall/Glass

STALACTITE WALL/GLASS sunt panouri acustice care se pot monta în birourile existente pe perete sau pe panourile de sticlă pentru a reduce ecoul încăperilor.

STALACTITE WALL/GLASS – panou acustic va funcționa practic oriunde în birou și va amenaja spații pentru a satisface nevoile personalului de astăzi. Gândiți-vă la zone comune și individuale, confortabile pentru o muncă eficientă într-o manieră fără distragere. Panourile acustice sporesc eficacitatea și confortul muncii în echipă și individuale.


CARACTERISTICI TEHNICE:

STALACTITE - este încadrată în clasa de izolare acustică ”A” cu un procent de până la 90% de absorție a zgomotelor de ambient. STALACTITE este un produs eco-friendly pentru că nu se foloseste deloc în procesul de fabricație lipici și totodată este încadrat în "zero waist material”.

STALACTITE panou acustic - se montează pe panourile de sticlă cu ventuze de plastic, iar pe perete folosind o lamă de lemn. Panourile acustice pot avea culori diferite pe cele două părți exterioare, de aceea printr-o simplă mișcare biroul capătă o nouă infățișare. Aceste sisteme de fixare sunt simple și pot fi utilizate de către oricine pentru a realiza o altă amenajare biroului. Pe lama de lemn pot fi agățate până la trei panouri acustice STALACTITE. Plată pe o parte, versiunea STALACTITE GLASS este perfectă pentru pereți transparenți.

Produsul este realizat în interior din burete acustic, iar la exterior este un material cu proprietăți ridicate de absorție a sunetului - fetru (material sintetic) sau lână pură (cu propietati “fire proof”).

STALACTITE – panou acustic vă permite să alegeți culoarea fiecăruia dintre cele trei straturi ale tapițeriei sale.
 
COST TRANSPORT:
Livrare gratuita in orice oras din Romania.
TERMEN DE LIVRARE:
-produsul se va livra in 4-6 saptamani.
Garantie produs: 2 ani.
Montaj Gratuit.