Panouri Separatoare Independente Acustice Rocks

ROCKS sunt panouri separatoare independente acustice care pot forma mici incinte sau partiții modulare și flexibile asamblate in poziții variate. Orice număr de panouri pot fi conectate nesfârșit pentru un confort nelimitat.

Rocks a fost conceput pentru a remodela cu totul experiența open office. Separatoarele de cameră independente construiesc spații de întâlnire pentru ca echipele să se așeze și să vorbească în intimitate. 

Disponibil în două înălțimi (130cm și 160cm), Rocks este ingredientul principal al zgomotului unui birou open space. Distinctiv original și extrem de minimalist, rearanjează spațiul de birouri în câteva minute și redefinește confidențialitatea la locul de muncă.

Se pot crea și incinte închise asemănătoare peșterilor, care diverg lateral, și astfel se creează o insulă care se potrivește perfect cu două sau mai multe persoane, cu un sentiment de intimitate necesar.

 
CARACTERISTICI TEHNICE:

ROCKS - este incadrată in clasa de izolare acustică ”A” cu un procent de până la 90% de absorție a zgomotelor de ambient. ROCKS este un produs eco-friendly pentru că nu se foloseste deloc in procesul de fabricație lipici și totodată este incadrat in "zero waist material”.

Produsul este realizat in interior din burete acustic, iar la exterior este un material cu proprietăți ridicate de absorție a sunetului - fetru (material sintetic) sau lână pură (cu propietati “fire proof”).

ROCKS– panou independent acustic vă permite să alegeți culoarea fiecăruia dintre cele trei straturi ale tapițeriei sale.
 
COST TRANSPORT:
Livrare gratuita in orice oras din Romania.
TERMEN DE LIVRARE:
-produsul se va livra in 4-6 saptamani.
Garantie produs: 2 ani.
Montaj Gratuit.