BIROURI CALL CENTER

O soluție modernă de birou obligatorie

MY SPACE este un sistem modular universal cu proprietăți acustice excelente, conceput pentru a modela spațiile de birouri unice. Acest sistem este soluția ideală pentru birouri agile, bazate pe activități multiple și în plan deschis.

Creați-vă spațiul cu MY SPACE
O gamă largă de aplicații și configurații ale acestor panouri acustice modulare vă permite să adaptați cu ușurință mobilierul la diferite nevoi de planificare a biroului și situații de lucru. De la mini-camere private pentru concentrare la zone de colaborare pentru lucrul în echipă, acest sistem oferă un loc de muncă confortabil.

Vă permite să vă distanțați de zgomotul ambiental și deschide noi posibilități de „birou în birou”.
O varietate de îmbinări ale panourilor acustice vă permite să construiți diferite structuri și vă oferă libertatea de a forma aproape orice spațiu de lucru dorit.

Ușor de asamblat, ușor de utilizat
Trebuie să separați locurile de muncă individuale sau să aranjați diferite zone funcționale într-un singur spațiu? Creați combinația MY SPACE dorită cu doar trei tipuri de panouri acustice. Adaptați rapid nevoilor în schimbare cu o asamblare simplă și ușoară a structurii.

Dimensiuni diferite pentru diferite aplicații
Panourile acustice MY SPACE sunt disponibile în 5 lățimi diferite (800mm, 1000mm, 1200mm, 1400mm, 1600mm) și 2 opțiuni de înălțime diferite (1320mm, 1620mm).

O gamă largă de desktop-uri
Desktopurile cu dimensiuni și forme diferite fac din MY SPACE o soluție flexibilă pentru aproape orice mediu de lucru, în timp ce funcția de reglare a înălțimii ajută la crearea unui loc de muncă convenabil pentru sarcini individuale.

Conectivitate extinsă
Datorită construcției modulare, această soluție acustică vă permite să electrizați până la 6 locuri de muncă cu o singură priză. Pentru a menține procesul de lucru cât mai eficient posibil, MY SPACE este disponibil cu o unitate de alimentare cu 3 prize care poate fi utilizată pentru alimentare standard, USB sau conexiune LAN în diferite configurații.

Caracteristici acustice dovedite
MY SPACE este o alegere excelentă pentru a reduce nivelul general de zgomot al biroului, deoarece ecranele acustice sunt umplute cu o spumă specială fonoabsorbantă și acoperite cu tapițerie la alegere. Acest produs respectă clasa acustică C și a fost testat de un laborator independent de acustică.

Acum puteți alege diferite culori interioare și exterioare pentru panourile MY SPACE. Utilizați combinațiile de culori dorite pentru a crea spații individuale sau spații de lucru în grup.

Birourile operaționale de la Smartinterior.ro sunt fabricate în Europa. Termenul de livrare este de patru-șașe săptămani din momentul plasării comenzii.