CABINE ACUSTICE

Zona ta de confort!

Birourile în plan deschis înseamnă mai mult spațiu, mai multă lumină, mai multă libertate și... mai mult zgomot în mediul de lucru. În fiecare zi, angajații se confruntă cu provocări tot mai mari în găsirea unui loc liniștit pentru a ține întâlniri, a avea conversații telefonice sau pur și simplu să se concentreze pe munca individuală. „O cameră într-o cameră” este o modalitate simplă de a ține la distanță distragerile de zgomot și de a crește productivitatea angajaților.

Cabinele acustice sunt oaza de liniște în mijlocul unui birou modern. Datorită acestei soluții de birou, concentrarea la locul de muncă nu a fost niciodată mai ușoară, deoarece le permite angajaților să se concentreze în timpul conversațiilor telefonice, conferințelor video sau sarcinilor creative, fără a distrage atenția celorlalți. Cabinele acustice/SILENT ROOM asigură calitatea aerului din interior, precum și confortul acustic și vizual pentru angajați.

Mai puțin zgomot, mai puțin haos
Cu designul său special, cabina acustică asigură nivelul corect de absorbție a sunetului, ceea ce înseamnă că blochează atât zgomotul de intrare, cât și cel de ieșire. Pereții acustici interni au proprietăți excelente de absorbție a sunetului, care ajută la eliminarea reverberației din cameră, permițând utilizatorilor să se bucure de o atmosferă confortabilă și plăcută. 

Produsele din categoria cabine acustice de birou sunt realizate in Polonia, iar termenul de livrare este de 4-6 săptămâni din momentul confirmării comenzii.