Responsabilitatea Companiei

La Smart Interior Design operatiunile sustenabile reprezinta fundamentul dezvoltarii afacerii noastre pe termen lung. Afacerea trebuie sa fie sustenabila, nu doar din punct de vedere financiar, dar si din punct de vedere social si al mediului. Pentru noi, responsabilitatea sociala (CSR) este o parte integrata a activitatii noastre zilnice.

 

 

Valorile noastre reflecta modul în care ne desfasuram activitatea: etica noastra profesionala în relatia cu partenerii noştri de afaceri, investitorii, angajaţii şi societatea.

 

1

Orientarea spre viitor si accent pe rezultate

Actiunile noastre sunt concentrate pe rezultate. Acest lucru ne permite sa ne asiguram viitorul. Creeaza, de asemenea, o baza solida pentru initiativele sociale ale companiei noastre.

 

2 

Responsabilitate si sustenabilitate

Actionam in mod responsabil in interesul companiei noastre, tinand cont, de asemenea, de impactul ecologic si social al actiunilor noastre.

 

3 

Iniţiativă şi determinare

Actionam din proprie initiativa, ne asumam responsabilitatea în ceea ce priveste spiritul antreprenorial si ne urmarim obiectivele cu determinare.

 

 4

Deschidere şi încredere

Comunicam aspectele importante ale companiei într-o maniera prompta și deschisa. Aceasta reprezinta cea mai buna baza pentru o relatie construita pe încredere.

 

 5

Corectitudine

Ne tratam în mod corect colegii și partenerii nostri de afaceri și vedem aceasta corectitudine drept piatra de temelie a succesului organizatiei nostre.

 

 6

Încredere, credibilitate, legalitate

Promitem doar ceea ce putem oferi, consideram contractele drept obligatorii si respectam legea în toate tranzactiile noastre comerciale.

 

 7

Diversitate

Apreciem si încurajam diversitatea datorita bogatiei pe care o aduce si o consideram esentiala pentru succesul nostru.