Panou Suspenderat Acustic Jasper Ceiling

JASPER CEILING sunt panouri suspendate acustice care se pot monta pe tavanul existent al biroului astfel incât să se ajute la reducerea ecoului in spațiile mari cum ar fi: săli de conferințe, birouri open-space sau holuri.

JASPER CEILING sunt panouri suspendate pot fi fixate la diferite înălțimi. Disponibile în trei forme: rotunde, dreptunghiulare și pătrate, JASPER CEILING vor adăuga o notă de artă unui birou modern.

Panoul suspendat acustic - JASPER CEILING poate fi atașat cu ușurință la suprața tavanului utilizând un sistem de cabluri puternic și fiabil, dar detașabil. Gândiți-vă la zone comune și individuale, confortabile pentru o muncă eficientă într-o manieră fără distragere.

Panoul acustic Jasper poate fi montat și pe perete. 


CARACTERISTICI TEHNICE:

JASPER CEILING - este încadrată in clasa de izolare acustică ”A” cu un procent de până la 90% de absorție a zgomotelor de ambient. JASPER este un produs eco-friendly pentru că nu se foloseste deloc în procesul de fabricație lipici și totodată este încadrat in "zero waist material”.

Produsul este realizat în interior din burete acustic, iar la exterior este un material cu proprietăți ridicate de absorție a sunetului - fetru (material sintetic) sau lână pură (cu propietati “fire proof”).

JASPER – panou suspendat acustic vă permite să alegeți culoarea fiecăruia dintre cele trei straturi ale tapițeriei sale.
 
COST TRANSPORT:
Livrare gratuita in orice oras din Romania.
TERMEN DE LIVRARE:
-produsul se va livra in 4-6 saptamani.
Garantie produs: 2 ani.