Panouri Acustice Leaves Wall/Glass

LEAVES WALL/GLASS sunt panouri acustice care se pot monta în birourile existente pe perete sau pe panourile de sticlă pentru a reduce ecoul încăperilor.

LEAVES WALL/GLASS – panou acustic va funcționa practic oriunde în birou și va amenaja spații pentru a satisface nevoile personalului de astăzi. Gândiți-vă la zone comune și individuale, confortabile pentru o muncă eficientă într-o manieră fără distragere. Panourile acustice sporesc eficacitatea și confortul muncii în echipă și individuale. LEAVES - panou acustic de perete va spori eficiența fiecărei echipe în fiecare zi. 


CARACTERISTICI TEHNICE:

LEAVES WALL/GLASS - este încadrată în clasa de izolare acustică ”A” cu un procent de până la 90% de absorție a zgomotelor de ambient. LEAVES este un produs eco-friendly pentru că nu se foloseste deloc în procesul de fabricație lipici și totodată este incadrat în "zero waist material”.

LEAVES WALL/GLASS - se montează pe panourile de sticlă cu ventuze de plastic, iar pe perete printr-un sistem de prindere simplu cu patru accesorii. Aceste sisteme de fixare sunt simple și pot fi utilizate de către oricine pentru a realiza o altă amenajare a biroului.

Produsul este realizat în interior din burete acustic, iar la exterior este un material cu proprietăți ridicate de absorție a sunetului - fetru (material sintetic) sau lână pură (cu propietati “fire proof”).

LEAVES – panou despățitor acustic vă permite să alegeți culoarea fiecăruia dintre cele trei straturi ale tapițeriei sale.
 
COST TRANSPORT:
Livrare gratuita in orice oras din Romania.
TERMEN DE LIVRARE:
-produsul se va livra in 4-6 saptamani.
Garantie produs: 2 ani.
Montaj Gratuit.