Panouri Acustice de tavan Sky Square

SKY SQUARE sunt panouri acustice special create pentru tavanul casetat Armstrong care se pot monta în birourile existente pentru a reduce ecoul încăperilor.

SKY SQUARE – panou acustic va funcționa practic oriunde în birou și va amenaja spații pentru a satisface nevoile personalului de astăzi. Gândiți-vă la zone comune și individuale, confortabile pentru o muncă eficientă într-o manieră fără distragere. Panourile acustice sporesc eficacitatea și confortul muncii în echipă și individuale. SKY SQURE - panou acustic pentru tavanul casetat va spori eficiența fiecărei echipe în fiecare zi. 


CARACTERISTICI TEHNICE:

SKY SQUARE - este încadrată în clasa de izolare acustică ”A” cu un procent de până la 90% de absorție a zgomotelor de ambient. LEAVES este un produs eco-friendly pentru că nu se foloseste deloc în procesul de fabricație lipici și totodată este incadrat în "zero waist material”.

SKY SQUARE - se montează în locul unei placi de tavan casetat Armstrong. Acestea permit o schimbare foarte rapidă atât a aspectului, cât și a simțului unui întreg birou și îmbunătățesc considerabil parametrii acustici. Înlocuirea complicată și consumatoare de timp este acum un lucru din trecut. Biroul va arăta și se va simți confortabil în doar câteva ore! Disponibile într-o paletă largă de culori, panourile acustice de tavan pătrate sunt fabricate folosind pâslă de înaltă calitate, ignifugă din categoria C.

Produsul este realizat în interior din burete acustic, iar la exterior este un material cu proprietăți ridicate de absorție a sunetului - fetru (material sintetic) sau lână pură (cu propietati “fire proof”).


 
COST TRANSPORT:
Livrare gratuita in orice oras din Romania.
TERMEN DE LIVRARE:
-produsul se va livra in 4-6 saptamani.
Garantie produs: 2 ani.
Montaj Gratuit.