Panouri Independente Acustice Heaven Booth

HEAVEN BOOTH sunt panouri independente acustice care pot forma o cabină flexibilă si modulară asamblată in poziții variate, chiar și la unghi de 90 de grade. Peretii pot fi asamblați in cateva minute pentru a forma incinte sau chiar partiții modulare.

Flexibil și modular, panoul acustic - HEAVEN BOOTH va funcționa practic oriunde în birou, chiar și între birouri, și va amenaja spații pentru a satisface nevoile personalului de astăzi. Gândiți-vă la zone comune și individuale, confortabile pentru o muncă eficientă într-o manieră fără distragere.

Eficiente prin design – panourile acustice HEAVEN BOOTHsunt pereți independenți care pot fi aranjați și combinați în moduri frumoase. Panourile independente acustice va vor organiza spațiul de birouri în incinte mai mici, care vor funcționa și mai bine!

HEAVEN BOOTH se referă la tehnologia tehnologia noua de prindere. Având în vedere doar simplitatea, panourile sunt ptinse împreună cu sisteme rezistente din plastic. Acestea funcționează perfect atât în ​​colțuri, cât și în lateral.

HEAVEN BOOTH va spori eficiența fiecărei echipe în fiecare zi. Flexibilitatea și mobilitatea sunt două caracteristici cheie care o fac indispensabilă atât în ​​birourile mici, cât și în cele mari.

 
CARACTERISTICI TEHNICE:

HEAVEN BOOTH - este incadrată in clasa de izolare acustică ”A” cu un procent de până la 90% de absorție a zgomotelor de ambient. HEAVEN BOOTH este un produs eco-friendly pentru că nu se foloseste deloc in procesul de fabricație lipici și totodată este incadrat in "zero waist material”.

Produsul este realizat in interior din burete acustic, iar la exterior este un material cu proprietăți ridicate de absorție a sunetului - fetru (material sintetic) sau lână pură (cu propietati “fire proof”).

Panourile Acustice Independente HEAVEN BOOTH  au o margine exterioară laterală de 6 cm, creând o balama flexibilă care permite utilizatorilor să lege foarte bine pereții vecini. Flexibil și izolat fonic, acest tip de conexiune nu lasă să treacă niciun zgomot. Este liniștea și liniștea de care aveți nevoie!

HEAVEN BOOTH – panou independent acustic vă permite să alegeți culoarea fiecăruia dintre cele trei straturi ale tapițeriei sale.
 
COST TRANSPORT:
Livrare gratuita in orice oras din Romania.
TERMEN DE LIVRARE:
-produsul se va livra in 4-6 saptamani.
Garantie produs: 2 ani.
Montaj Gratuit.