Solutii Acustice Silentum

SILENTUM stâlp difuzor de sunet a câștigat in 2020 premiul Red Dot Award:Product Design – Best of the Best – pentru un produs de o calitate superioară în privința absorbției de sunet în spațiile office contemporane.

SILENTUM este un stâlp independent, difuzor de sunet conceput pentru a învârti zgomotul nedorit în spații deschise. Construit folosind 18 panouri dedicate - clasa acustică “A”, coloana de 195cm SILENTUM prezintă proprietăți excelente de absorbție a sunetului pentru o acustică echilibrată, evitând efectul de ecou.

Configurația optimă include o combinație de unități montate pe perete și pe podea. Când este plasat în colțurile unor zone mai mari, adică o sală de conferințe sau un birou open-space, SILENTUM împiedică reflectarea undelor sonore care se deplasează de-a lungul pereților (de la colț la centru). Panourile pot fi, de asemenea, configurate liber pentru a împodobi orice perete, într-o varietate de dimensiuni și combinații.

SILENTUM va funcționa practic oriunde în birou și va amenaja spații pentru a satisface nevoile personalului de astăzi. Gândiți-vă la zone comune și individuale, confortabile pentru o muncă eficientă într-o manieră fără distragere.

SILENTUM - stâlp independent, difuzor de sunet va spori eficiența fiecărei echipe în fiecare zi.

 
CARACTERISTICI TEHNICE:

SILENTUM - este încadrată în clasa de izolare acustică ”A” cu un procent de până la 90% de absorție a zgomotelor de ambient. SILENTUM este un produs eco-friendly pentru că nu se foloseste deloc in procesul de fabricație lipici și totodată este incadrat in "zero waist material”.

SILENTUM - stâlp sonor de sine stătător, care difuzează zgomotul, pentru o absorbție acustică mai completă în spații deschise.  Produsul este realizat in interior din burete acustic, iar la exterior este un material cu proprietăți ridicate de absorție a sunetului - fetru (material sintetic) sau lână pură (cu propietati “fire proof”).

SILENTUM – difuzor de sunet vă permite să alegeți culoarea fiecăruia dintre cele trei straturi ale tapițeriei sale.
 
COST TRANSPORT:
Livrare gratuita in orice oras din Romania.
TERMEN DE LIVRARE:
-produsul se va livra in 4-6 saptamani.
Garantie produs: 2 ani.
Montaj Gratuit.